MEPHTL
physica & elec &telecomm &other

وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها می کند
پرهایش سفید می ماند
ولی قلبش سیاه میشود

ارسال در تاريخ شنبه 6 اسفند 1390برچسب:دکتر شریعتی,قلب,هم نشینی, توسط LDN

تا به حال فکر کرده‌ايد که AM و FM يعني چه؟چه تفاوتي دارند واصلا" به چه کار مي آيند؟

در انواع وسيعي از سيستم هاي مهندسي مفهومي بنام مدولاسيون نقشي محوري ايفا مي نمايد. در حالت کلي ، يک سيستم مدولاسيون سيستمي است که در آن سيگنالي جهت کنترل پارامتري از سيگنالي ديگر بکار گرفته مي شود .



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ دو شنبه 1 اسفند 1390برچسب:, توسط MDN

چيزي است كه در تمام اطراف ما وجود دارد، اگر چه ديده نمي‏شود. مركز كنترل ترافيك فرودگاهها براي رديابي هواپيماها چه آنها كه بر روي باند فرودگاه قرار دارند و چه آنها كه در حال پرواز هستند و هدايت آنها از رادار استفاده مي‏كنند. در برخي از كشورها پليس از رادار براي شناسايي خودروهاي با سرعت غير مجاز استفاده مي‏‏كند. ناسا از رادار براي شناسايي موقعيت كرة زمين و ديگر سيارات استفاده مي‏كند، همين طور براي دنبال كردن مسير ماهواره‏ها و فضاپيماها و براي كمك به كشتي‏ها در دريا و مانورهاي رزمي از آن استفاده مي‏شود. مراكز نظامي نيز براي شناسايي دشمن و يا هدايت جنگ‏افزارهايشان از آن استفاده مي‏كنند.
 



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ یک شنبه 23 بهمن 1390برچسب:رادار,مخابرات,رشته مخابرات,, توسط MDN

مردم اغلب بی انصاف،بی منطق وخود محورند ولی آنها را ببخش؛

اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم میکنند ولی مهربان باش؛

اگر شریف و درستکار باشی فریبت میدهند ولی شریف و درستکار باش؛

نیکی های امروزت را فراموش میکنند ولی نیکوکار باش؛

بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچگاه کافی نباشد!!!


ودر نهایت می بینی که هر آنچه هست همواره میان تو و خداوند است ومردم...

ارسال در تاريخ چهار شنبه 19 بهمن 1390برچسب:تنها,خداوند,توخوب باش,اجتماعی,نامردمان, توسط MDN

 

 

 

 

هسته اتم از دو نوع ذره كه "پرو تون " و "نوترون" ناميده مي شوند تشكيل شده است هر دو ذره تقريبا حدود 2000 بار سنگين تر از الكتر ون هستند درحالي كه "پروتون "بار الكتر يكي مثبت دارد اين بار داراي ارزش عددي معادل بارمنفي الكترون است "نوترون "همان طور كه از نامش پيداست خنثي است و به عبارت ديگر داراي بار الكتريكي نمي باشد




ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ سه شنبه 18 بهمن 1390برچسب:, توسط LDN

آموخته ام که با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه،  مي توان مقام خريد ولي احترام نه،  مي توان کتاب خريد ولي دانش نه،  دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره ،  مي توان قلب خريد، ولي عشق را نه.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ سه شنبه 18 بهمن 1390برچسب:, توسط LDN

نرم افزار های معروفی که به کار یک دانشجوی این رشته می آیند از این قرارند :


MATLAB
طراحی الگوریتم ها (مورچگان،ژنتیک،پرندگان،...) ، حل مسئله و معادلات (ODF و PDF) ، شبیه سازی (Simulink) ، واسط کاربر گرافیکی ، کامپایل دیگر برنامه ها (C ، fortran ، پاسکال ، ... ) ، تحلیل خطوط انتقال و نمودار اسمیت و سایر محاسبات عددی که در مهندسی با آن سرو کار دارید.

Orcad و EWB )electronic work bench) و Circuit maker و Proteus و از این قبیل
برای طراحی،تحلیل و شبیه سازی مدارهای الکترونیکی ، البته با تعداد قطعۀ محدود و همچنین فرکانس محدود ، همچنین از Orcad برای طراحی بردهای مدار چاپی PCB هم استفاده می شود که در ایران کمتر رایج است.

Protel DXP , Eagle
طراحی بردهای مدار چاپی ، Eagle خیلی سریعتر و جذاب تر امّا در عوض Protel کامل تر و رایج تر

ADS
طراحی مدارهای فرکانس بالا ، ***** ، مدار مخابراتی و الکترونیک 3 رو با این راه می اندازید.

HFSS
طراحی و آنالیز مدارهای مایکروویو پسیو و اکتیو ، تحلیل و طراحی انواع آنتن ، در کل نرم افزاری برای کار با میدان و موج ، بنابراین در دروس مغناطیس ، میدانها و امواج ، آنتن و مایکروویو بدردتان خواهد خورد.


CST
Computer Simulation Technology
آنالیز و سنتز مدارهای الکترونیکی فرکانس بالا ، آنالیز و سنتز انواع قطعات و مدارهای مایکروویو از میکرو استریپ ها تا موجبرها و شتاب دهنده های الکترون ، آنالیز و سنتز انواع آنتن ها ، آنالیز و سنتز بردهای مدار چاپی n لایه (دقت کنید آنالیز ، یعنی بررسی میدان ها و نویز و ... در خطوط مسی روی فیبر ) ، تحلیل میدان های مغناطیسی قوی و ابر رساناها ، دارا بودن امکانات ترسیم در حد CATIA و علاوه بر اینها قابلیّت پیوند چند پروژۀ به ظاهر متفاوت ، مثلاً یک رادار مجموعه ای از قعطات الکترونیکی و موجبرها و آنتن ها و ... است که همه را می توان در CST تعریف نموده و کل پروژه را تحلیل نمود .

و امّا نرم افزار های متفاوت دیگری هم هستند (مانند KEIL , ISE , modelsim , IAR , bascom , ...) که در هر دو رشته ی مخابرات و الکترونیک مشترکند و برای برنامه ریزی چیپ های خاص یک شرکت خاص طراحی شده اند و بیشتر برای پیاده سازی سیستم های مخابراتی بدردتان می خورند .

ارسال در تاريخ دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:نرم افزار های برق,نرم افزارمخابرات,نرم افزار مهندسی,نرم افزار,, توسط MDN

 مردی باری اصلاح سر و صورتش به آرايشگاه رفت در بين کار گفت و گوی جالبی بين او و آرايشگر در گرفت.

آنها در مورد مطالب مختلفی صحبت کردند وقتی به موضوع خدا رسيد آرايشگر گفت: من باور نمی کنم که خدا وجود دارد . مشتری پرسيد چرا باور نمی کنی؟

آرايشگر جواب داد: کافيست به خيابان بروی تا ببينی چرا خدا وجود ندارد؟ شما به من بگو اگر خدا وجود داشت اين همه مريض می شدند؟ بچه های بی سرپرست پيدا می شدند؟ اگر خدا وجود داشت درد و رنجی وجود داشت ؟ نمی توانم خدای مهربانی را تصور کنم که اجازه دهد این همه درد و رنج گريبانگير مردم شود.

مشتری لحظه ای فکر کرد اما جوابی نداد چون نمی خواست جر و بحث کند . آرايشگر کارش را تمام کرد و مشتری از مغازه بيرون رفت به محض اينکه از مغازه بیرون آمد مردی را با موهای بلند ، کثيف و به هم تابيده و ريش اصلاح نکرده ديد ظاهرش کثيف و به هم ريخته بود .

مشتری برگشت و دوباره وارد آرايشگاه شد و به آرايشگر گفت ميدونی چيه؟ به نظر من آرايشگرها هم وجود ندارند .

آرایشگر گفت: چرا چنين حرفی میزنی؟ من اينجا هستم من آرايشگرم . همين الان موهای تو را کوتاه کردم .

مشتری با اعتراض گفت : نه آرايشگرها وجود ندارند . چون اگر وجود داشتند هيچکس مثل مردی که من بيرون است باموهای بلند و کثيف و ريش اصلاح نکرده پيدا نمی شد.

آرايشگر گفت: نه بابا آرايشگر ها وجود دارند موضوع اين است که مردم به ما مراجعه نمی کنند.

مشتری تاکيد کرد: دقيقا نکته همين است . خدا وجود دارد فقط مردم به او مراجعه نمی کنند و دنبالش نمی گردند.

 

 

برای همین است که این همه درد و رنج دردنیا وجود دارد.


ارسال در تاريخ دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:خدا,حرف های زیبا,عشق,آرایشگاه,مشتری,خداوند, توسط MDN

دروس اين مقطع بسيار شبيه به دروس رشته كامپيوتر است و تقريبا دروس اصلي آن با دروس گرايش نرم افزار مهندسي كامپيوتر يكسان است ولي دروس تخصصي و اختياري آن تقريبا به طور كامل با آن متفاوت است. مجموع واحد هايي كه دانشجو براي اخذ مدرك ليسانس بايد بگذراند 149 واحد است.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ شنبه 15 بهمن 1390برچسب:چارت درسی برق,مخابرات,کنترل,کتب مرجع برق, توسط MDN

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد